Bergwijn hervat PSV-training: mogelijk inzetbaar in Utrecht

6 februari 2019, 07:50

Goed nieuws voor PSV: Steven Bergwijn heeft dinsdag de training alweer hervat bij de Eindhovenaren. De aanvaller stond weliswaar nog niet op het veld met de eerste selectie, maar werkte binnen wel individueel aan zijn herstel. Mogelijk is hij daarom komend weekend alweer van de partij bij de ploeg van Mark van Bommel, die op bezoek gaat bij FC Utrecht. 

Dat schrijft het Eindhovens Dagblad. Eerder werd al bekend dat Bergwijn vermoedelijk niets heeft gebroken en zijn op het eerste gezicht zware blessure, vermoedelijk meevalt. Uitsuitsel over zijn kwetsuur is er nog niet, maar de maandenlange absentie waar even voor werd gevreesd, lijkt er niet te komen. "De uitkomst van nader medisch onderzoek naar de blessure van Bergwijn heeft geleerd dat zijn inzetbaarheid voorlopig van dag tot dag bekeken moet worden", liet de club via de officiële kanalen weten.

Inzetbaarheid Lozano

Ook Hirving Lozano nadert zijn rentree: Van Bommel liet voor het duel met Fortuna Sittard weten nog uiterst voorzichtig te zijn met de Mexicaan. "Liever een week later dan een dag te vroeg", zei de oefenmeester. Komend weekend lijkt het moment voor Lozano om zijn rentree te maken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen