NAC moet na 'nee' Van der Aat op zoek naar nieuwe directeur

6 februari 2019, 08:33   Bijgewerkt: 6 februari 2019, 10:41

NAC Breda is nog altijd hard bezig om de opvolger van de vertrokken Justin Goetzee te presenteren. Henri van der Aat was de gedroomde opvolger van de algemeen directeur, maar hij heeft alsnog afgezegd bij de Eredivisionist. Daarom blijft Nicole Edelenbos voorlopig de interim-directeur bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

Dat schrijft BN/De Stem. Van der Aat heeft veel ervaring en werkte eerder bij onder andere Ajax en AS Monaco in de voetballerij. De aandeelhouders van NAC Breda waren al vergevorderd met de gesprekken: er lag zelfs een overeenkomst over de duur van het contract (drie seizoenen met de optie voor nog eens twee) en het salaris.

Alleen de handtekening ontbrak en die gaat er vermoedelijk ook niet meer komen. Van der Aat belde ondanks de overeenkomst namelijk alsnog af, vanwege 'privéomstandigheden'. Daardoor moet NAC Breda nog altijd de opvolger van Goetzee presenteren: hij besloot solidair te zijn met Hans Smulders. Voor de technisch directeur bleek in september 2018 bij NAC Breda niet langer het benodigde draagvlak.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen