Schouten trots op complimenten van Rafael van der Vaart

6 februari 2019, 18:59

Jerdy Schouten is bezig aan een sterk seizoen in het shirt van Excelsior. Afgelopen weekend maakte de 22-jarige middenvelder indruk tegen Feyenoord, wat hem complimenten van onder meer Rafael van der Vaart opleverde. De aandacht en complimenten die hij krijgt, doen hem goed.

"Ik krijg van vrienden en familie alles toegestuurd. Het zijn leuke berichten die over me worden geschreven. Dat kun je beter hebben dan dat er wordt gezegd 'Schouten kan er helemaal niets van'", aldus Schouten tegenover FOX Sports. Van der Vaart zei na stadsderby van afgelopen weekend dat een club als Ajax of Feyenoord hem een vijfjarig contract moet aanbieden. "Ik ben wel trots als iemand als Van der Vaart zoiets over me zegt, dat doet wel wat met me."

Schouten hoopt in de toekomst de stap naar een topclub te maken. "Elke voetballer speelt het liefst bij een topclub in Nederland. Wat mij betreft mogen ze zich melden. Dat is voor iedere jongen een droom", gaat hij verder. Door sommigen wordt Schouten de Frenkie de Jong van Kralingen genoemd. "Het is een heel goede voetballer, dus het is geen belediging."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen