Willems hoopt weer op Oranje: "Kwaliteit kun je niet missen"

6 februari 2019, 22:31

Jetro Willems hoopt in de toekomst weer uitgenodigd te worden voor het Nederlands elftal. Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat de 24-jarige linksback zijn laatste wedstrijd in Oranje speelde. Dat Willems uit beeld is geraakt bij het Nederlands elftal, heeft mede te maken met het feit dat hij bij Eintracht Frankfurt niet altijd aan de bak komt.

"Hoe tevreden ik ben? Dat is een lastige vraag omdat ik niet veel speel. Ik had de kans om de club te verlaten, maar de club wilde me niet kwijt en het was denk ik niet het juiste moment voor mij. Uiteindelijk ben ik tevreden", zegt Willems tegen FOX Sports. De linksback heeft als doelstelling terug te keren bij Oranje. "Misschien dat hij (Ronald Koeman, red.) Eintracht Frankfurt niet echt bekijkt omdat het geen club is zoals FC Barcelona, Liverpool of PSV, waar de andere jongens spelen. Maar het maakt niet uit, we zullen zien. Kwaliteit kun je niet missen, dat is wat ik altijd zeg."

Willems begon dit seizoen in competitieverband nog maar vijf keer voor Eintracht Frankfurt. Als probeersel posteerde zijn trainer hem een paar keer op het middenveld. "De trainer zag dat ik daar kan kan spelen en dat is natuurlijk zijn keuze. Voor mij is het dus een nieuwe uitdaging. Misschien kan het me in de toekomst helpen omdat ik dan op twee posities uit de voeten kan, maar de linksbackpositie heeft mijn voorkeur."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen