Van der Velde teleurgesteld over 'onzinverhaal' van Hamstra

7 februari 2019, 16:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

SC Heerenveen-icoon Riemer van der Velde verbaast zich over uitspraken van Gerry Hamstra, technisch manager van de Friese club. Volgens Hamstra weigerde de 78-jarige erevoorzitter een aanbod om Heerenveen te helpen. "Ik heb met verbazing kennis genomen van zijn uitspraken", aldus Van der Velde.

In Voetbal International zei Hamstra het volgende: "Toen ik begon, ben ik bij hem langs geweest en heb ik hem gevraagd wat hij voor Heerenveen zou kunnen doen, omdat ik dacht én denk dat hij de club enorm kan helpen. Op die vraag had hij geen concreet antwoord, waarop ik hem een aantal dingen heb aangeboden. Trips naar het buitenland, aanwezigheid bij het groot voetbaloverleg en ik wilde bij hem kunnen aanschuiven voor advies. In totaal heb ik drieënhalf uur bij hem gezeten destijds. Wel heb ik toen gezegd dat ik wel mijn eigen beslissingen wilde kunnen nemen. Hij moest daarover nadenken en heeft uiteindelijk nee gezegd."

Van der Velde reageert tegenover Omrop Fryslân op die uitspraken. Hij erkent dat Hamstra een keer op bezoek is geweest. "En heeft toen aangegeven dat hij zijn eigen gang wilde gaan. Dat hij niet langer gebruik van mij wou maken als scout of als adviseur. Ik heb toen aangegeven dat ik er begrip voor heb dat hij zijn eigen keuzes maakt. Hij is uiteindelijk de nieuwe man. Maar dan nu, bijna drie jaar na dato, zo'n onzinverhaal houden, daar ben ik teleurgesteld over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen