Ajax verkoopt recordaantal kaarten voor treffen met Real

8 februari 2019, 07:40

Ajax heeft voor het thuisduel met Real Madrid in de Champions League een record aantal kaarten verkocht: niet alleen is de Johan Cruijff ArenA volledig uitverkocht met 53 duizend plekken, ook zit het Ziggo Dome helemaal vol. In het veertienduizend plaatsen tellende theater is geen ruimte meer en daar kan ook het stempel 'uitverkocht' op.

Dat weet De Telegraaf. In totaal had de Johan Cruijff ArenA volgens het dagblad wel drie keer uitverkocht kunnen worden voor het treffen met Real Madrid. In de Ziggo Dome wacht een Ajax-party: niet alleen wordt het duel op groot scherm uitgezonden, er is een volledig programma rond het duel gebouwd. Zo komen er diverse artiesten (onder wie Sunnery James en Ryan Marciano) en ook zijn er oud-Ajacieden aanwezig omdat het duel voor te beschouwen.

Rafael van der Vaart, John Heitinga, Michael Reiziger en Sjaak Swart zijn dan de analisten van dienst, terwijl Ruben Nicolai en Wim Bohnenn de avond presenteren. Als het een succes wordt, dan wil Ajax kijken of een dergelijke oplossing in de toekomst vaker gebruikt kan worden.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen