Groenendijk ontvangt aanbieding ADO: "Intentie om er uit komen"

8 februari 2019, 12:54

Alfons Groenendijk heeft een aanbieding ontvangen van ADO Den Haag. Dat bevestigt hij vrijdag op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel van zondag met FC Emmen. De huidige trainer van ADO beschikt over een aflopend contract. "De intentie is om er uit te komen", citeert Omroep West de 54-jarige oefenmeester.

Groenendijk is bezig aan zijn derde seizoen met ADO Den Haag. Onder zijn leiding staat de Residentieclub elfde, met slechts drie punten boven de streep. Juist nummer zestien FC Emmen is de aanstaande tegenstander van ADO. Voor dat belangrijke duel dubt Groenendijk nog over de vervanger van de wederom geschorste Tom Beugelsdijk. "Dat ligt nog open. De keuze tussen Pinas en Malone moeten we nog maken", zegt Groenendijk.

Ook is de vraag wie de spitspositie gaat invullen. Invaller Tomas Necid solliciteerde met zijn twee doelpunten van vorige week tegen Heracles Almelo (2-0) naar een basisplaats. "Als speler heb je momenten nodig om ergens overheen te komen en Heracles was echt een potje voor hem. Een basisplaats zou kunnen, maar morgen trainen we nog. De knoop is nog niet doorgehakt", aldus Groenendijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen