Peterson keert tegen Ajax terug in basis van Heracles Almelo

8 februari 2019, 13:44

Kristoffer Peterson keert zaterdagavond tegen Ajax terug in de basis van Heracles Almelo. Dat heeft trainer Frank Wormuth vrijdag in aanloop naar de wedstrijd tegen de nummer twee van de Eredivisie aangekondigd. De Zweed begon in de vorige speelronde tegen ADO Den Haag (2-0) op de bank.

Peterson is met tien doelpunten clubtopscorer, maar steekt de voorbije tijd niet in grootse vorm. "We hebben deze week met elkaar gepraat. Hij zei dat het niet zo slecht was om een keer een wedstrijd vanaf de zijlijn te zien. Soms kan een break helpen om terug te komen. Kristoffer trainde deze week zonder druk, voelde zich vrij. We verloren zonder hem, hij weet nu ook dat het niet aan hem ligt", aldus Wormuth tegenover Tubantia.

Peterson zal voorin worden vergezeld door Joey Konings, die de plek inneemt van Adrian Dalmau. "We hebben power nodig tegen Ajax. Joey rent, werkt en denkt niet te veel na. Dat doet Adrian wel. Als Joey vermoeid raakt, dan hebben we Dalmau", legt Wormuth uit. De Duitser kan niet beschikken over Bart van Hintum (schorsing) en Wout Droste (blessure). Tim Breukers is wel fit genoeg om in actie te komen en Alexander Merkel keert terug van een schorsing.

Lees ookTen Hag gaat in Almelo geen spelers sparen voor duel met Real

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen