Wijnaldum twijfelgeval door knieblessure, Janssen afwezig

8 februari 2019, 15:10

Georginio Wijnaldum is voor komend weekend nog een twijfelgeval bij Liverpool. De middenvelder kampt al langere tijd met knieklachten en het is nog onzeker of hij kan spelen tegen Bournemouth. Ook Vincent Janssen komt niet in actie voor Tottenham Hotspur: hij kampt eveneens met een knieblessure.

Op de clubsite gaat Liverpool-trainer Jürgen Klopp in op de afwezigen bij Liverpool. Dejan Lovren en Joe Gomez zijn er sowieso niet bij, terwijl Trent Alexander-Arnold, Jordan Henderson en Georginio Wijnaldum de training weer hebben hervat. De Nederlandse middenvelder ontbrak twee van de laatste drie duels bij Liverpool ook al vanwege knieklachten en is ditmaal - net als Alexander-Arnold en Henderson - een twijfelgeval. 

Janssen afwezig

Aanvaller Janssen is helemaal niet beschikbaar voor Tottenham-manager Mauricio Pochettino. De Nederlander kreeg weer een kans van zijn coach, maar kampt voor het duel met Leicester City met knieklachten. Dele Alli, Harry Kane, Eric Dier en Ben Davies zijn eveneens niet beschikbaar voor de oefenmeester.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen