Brugge-coach geeft aan dat incident met boze Vormer is opgelost

8 februari 2019, 16:52

Voor het eerst sinds lange tijd was het de afgelopen dagen onrustig bij Club Brugge. Aanleiding was een woedende Ruud Vormer, die het niet eens was met het feit dat hij door coach Ivan Leko naar de kant werd gehaald. De trainer zelf wimpelt het incident op de persconferentie af.

De Oranje-international was niet te spreken toen hij in het thuisduel tegen AA Gent in de tweede helft werd gewisseld en liet dat in woord en gebaar weten. Leko wil er voorafgaand aan de derby tegen Cercle Brugge niet teveel aandacht aan besteden. Volgens de oefenmeester was de kous al af na [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/345587/vormer-biedt-club-brugge-selectie-excuses-aan-na-wissel-incident/,_blank,excuses van Vormer]. "Ik wil deze hele zaak zeker niet dramatiseren. Wij trainen en spelen bij Club met veel energie en passie. Dan kan zoiets gebeuren."

De supporters van Club, die Vormer hoog hebben zitten, waren ook niet blij met de tactische keuze van Leko. Hij is echter begripvol. "Zij weten hoe belangrijk Ruud is voor Club. Maar zij wisten niet dat hij zo weinig had getraind. De fans hebben mij al zo vaak trots gemaakt, dat één reactie niets verandert."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen