Pochettino baalt van druk schema en uitblijven hulp Engelse bond

8 februari 2019, 17:43

Een teleurgestelde Mauricio Pochettino baalt van het speelschema in de Premier League en het gebrek aan hulp van de Engelse voetbalbond. Tottenham Hotspur speelt zondag in de competitie tegen Leicester City en heeft dan maar tot woensdag om bij te komen. Dan wacht de Champions League-clash tegen Bundesliga-koploper Borussia Dortmund.

En dat terwijl Pochettino hoopte dat het duel met Leicester naar de zaterdag verplaatst zou worden. Hulp van de bond kreeg hij echter niet en op de persconferentie weet de manager zijn teleurstelling niet te onderdrukken. "We krijgen geen hulp. Het is een enorm nadeel dat wij ons een dag korter kunnen voorbereiden."

De nummer drie van de Engelse competitie heeft zodoende krap 72 uur de tijd om te herstellen van het competitieduel. "Ik ben niet gefrustreerd, maar in landen als Spanje, Duitsland en Frankrijk worden clubs die actief zijn in Europa geholpen", aldus een nukkige Pochettino.

Tottenham kan het zich niet veroorloven om veel spelers rust te geven. Spurs is met vijf punten achterstand op koplopers Liverpool en Manchester City nog volop in de titelrace.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen