Uitblinker Stengs wil ondanks samenwerking Raiola bij AZ blijven

8 februari 2019, 23:20

Calvin Stengs stal met een schitterende assist voorafgaand aan de 0-2 van Guus Til de show tijdens het uitduel tegen NAC. De begeerde buitenspeler van AZ is inmiddels overgestapt naar zaakwaarnemer Mino Raiola, maar benadrukt ook na de zomer gewoon in Alkmaar te voetballen.

Na maandenlang afwezig te zijn na een ernstige blessure, is Stengs (20) sinds de winterstop een van de smaakmakers in de Eredivisie. Zijn naam valt steeds vaker in de transfergeruchtenmolen en het feit dat hij sinds kort overgestapt is naar Raiola, zorgt ervoor dat een vertrek deze zomer nabij lijkt.

Stengs wil daar na afloop niets van weten. "Ik maak uiteindelijk de keuze waar ik naartoe ga of waar ik blijf, dus dat is top. Ik ben nog steeds bezig met een traject. Ik wil fit blijven en nog fitter worden", klinkt het in gesprek met FOX Sports. Onder meer Ajax toonde volgens diverse media interesse. Stengs wuift de Amsterdamse belangstelling weg en doet alvast een belofte. "Ik ben gewoon bezig met AZ. De media mogen schrijven wat ze willen, maar AZ is mijn club en ik verwacht hier volgend seizoen nog te spelen."

De aanvaller blikte ook nog even terug op de 0-2 van Til, waar een fraaie pass van Stengs aan vooraf ging. Hij analyseert zijn assist nog even haarscherp. "Ik kreeg de bal, zette mijn tegenstander op het verkeerde been en de pass was gewoon precies goed. Precies in de loop van Guus en Guus maakt het goed af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen