'Feyenoord zet Vanhaezebrouck op de lijst als kandidaat-trainer'

9 februari 2019, 08:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hein Vanhaezebrouck zou in beeld zijn als de nieuwe trainer van Feyenoord. Nu de komst van Dick Advocaat definitief van de baan is, heeft Martin van Geel de Belgische coach op zijn lijstje gezet: contact tussen beide partijen is er overigens nog niet geweest. En ook krijgen de Nederlandse opties nog wel de voorkeur.

Dat schrijft Het Nieuwsblad, het doorgaans zeer betrouwbare Belgische medium. Volgens hen hebben de Rotterdammers bij voorkeur een Nederlandse trainer, zoals Henk Fraser, maar is Vanhaezebrouck ook wel degelijk op de lijst gezet voor als ze niet tot een geschikt akkoord komen. Hij heeft ervaring bij onder andere KV Kortrijk, KRC Genk en werd dit seizoen ontslagen bij Anderlecht. Fred Rutten is daar zijn opvolger.

Van Gaal

Bij de NOS viel de naam van Louis van Gaal nogmaals. De naam van de coach viel in eerdere talkshows ook en volgens Jeroen Elshoff is de ervaren Nederlandse trainer nog zeker een optie. Hoewel zijn bron onbekend blijft, is de commentator wel erg stellig. Zou hij een serieuze optie zijn?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen