Van der Gaag ziet aanknopingspunten ondanks nieuw verlies NAC

9 februari 2019, 11:47

NAC Breda ging vrijdagavond wederom met 0-3 onderuit, net als een week eerder tegen De Graafschap, en pakte in 2019 pas slechts één punt. Toch wil trainer Mitchell van der Gaag nog van geen opgeven weten. Hij zag ondanks de nederlaag perspectief. "We hebben het niet laten lopen zoals vorige week en hebben er alles aan gedaan."

Dat vertelt hij tegenover BN/De Stem. Dat was voor de oefenmeester een opsteker, nadat hij zich na De Graafschap in de steek gelaten voelde door de spelersgroep. "De uitslag en de score is hetzelfde als vorige week. Maar een kleine nuance is op zijn plaats omdat we ook een vertrekpunt moeten hebben. Zeker in deze tijden en met het negativisme dat er heerst."

Want ondanks de achterstand, zowel voor als na rust, zag Van der Gaag dat NAC Breda naar voren wilde blijven spelen. "In de tweede helft krijgen we vroeg de 0-2 tegen. Hetzelfde scenario als in de eerste helft. Daarna hebben geprobeerd om bij de zestien van de tegenstander te komen en creëerden we kansen. Dat is de nuance die ik bedoel." 

Lees ook: Nijholt vindt dat NAC niet moet doen alsof het al gedegradeerd is

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen