Beugelsdijk pakt veel kaarten: "Interesseert me helemaal niks"

9 februari 2019, 14:45

Tom Beugelsdijk is op weg om een dubieus record te gaan pakken. De verdediger van ADO Den Haag pakte dit seizoen al tien gele kaarten en is dus hard op weg om het Eredivisie-record van twaalf gele prenten in een seizoen te verbreken.

Echt druk maakt de verdediger zich daar niet over, zegt hij tegen de Volkskrant. "Ik kreeg het doorgestuurd van bekenden. Het interesseert me helemaal niks. Dan denk ik: we hebben zeker niks te doen, dat we met zo'n lijstje aankomen", zegt Beugelsdijk, die uiteraard wel begrijpt dat het geen fijne statistiek is. "Het is geen positief dingetje. Ik ben er ­zeker niet trots op."

De verdediger denkt dat het feit dat hij zo vaak geel krijgt te maken heeft met zijn houding en voorkomen. "Ik ben lang, wat houterig en mijn hoofd staat op onweer als ik voetbal. Dat is mijn focusgezicht. Heb ik ook als ik schrijf. Kan ik niets aan doen. Ik ben een eerlijke speler, wil niemand pijn doen, ik deel uit en incasseer. Ik heb vaak zat een jaap onder mijn oog. Hoor je me niet over."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen