Borussia Dortmund geeft in slotfase 3-0 voorsprong weg

9 februari 2019, 17:30   Bijgewerkt: 9 februari 2019, 18:32

Zelden toont Borussia Dortmund dit seizoen een teken van zwakte. De ploeg maakt een ijzersterke indruk, maar is zaterdag compleet door de hoeven gezakt tegen 1899 Hoffenheim. Er was in de thuiswedstrijd geen vuiltje aan de lucht aangezien de koploper in de 75ste minuut nog 3-0 voor stond. Toch ging het op onvoorstelbare wijze mis: 3-3. Daardoor krijgt Bayern München de kans om het gat te verkleinen. Ondertussen eindigde het ook bij SC Freiburg tegen VfL Wolfsburg in 3-3, met een belangrijke rol voor Wout Weghorst. 

Borussia Dortmund - 1899 Hoffenheim 3-3

SC Freiburg - VfL Wolfsburg 3-3

Ook bij SC Freiburg tegen Wolfsburg werden de fans verwend: 3-3. Er was in die wedstrijd een belangrijke rol weggelegd voor Wout Weghorst, die in de tweede helft met een rake penalty de 1-2 maakte. De aanvaller steeg vervolgens boven zichzelf uit door bij een 2-2 stand een geweldige assist af te leveren. Hij hield de bal goed vast en bediende Renato Steffen met een heerlijke hakbal. Laatstgenoemde veegde de bal geweldig in de kruising. Genoeg voor de winst was dat echter niet: 3-3.

Borussia Mönchengladbach - Hertha BSC 0-3

Borussia Mönchengladbach staat derde, maar heeft zaterdag slechte zaken gedaan. Er werd met liefst 0-3 verloren van middenmoter Hertha BSC. Salomon Kalou maakte een treffer, net als Ondrej Duda en Davie Selke.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen