Internazionale bezweert crisis met eerste overwinning van 2019

9 februari 2019, 22:25

Internazionale heeft in ieder geval voor even de crisis bezworen. Het elftal van Luciano Spalletti (op archiefbeeld) boekte zaterdagavond ten koste van Parma (0-1) de eerste, verdiende zege van 2019. In de slotfase maakte invaller Lautaro Martinez het enige doelpunt.

De Nerazzurri begonnen dramatisch aan de tweede seizoenshelft. Het hervatte de competitie met een gelijkspel tegen Sasssuolo (0-0) en nederlagen tegen Bologna (0-1) en Torino (1-0). Inter dreigde uit de top vier - goed voor plaatsing Champions League - te vallen. Het vergrootte de druk alleen maar Spalletti, die dit seizoen ook al sneuvelde in de groepsfase van het miljardenbal.

Tegen Parma stevende Inter wederom af op een domper. De gasten ontsnapten bovendien aan een achterstand nadat Gervinho de lat raakte voor Parma. In de tweede helft werd een doelpunt van Inter afgekeurd, omdat de VAR een handsbal constateerde van doelpuntenmaker Danilo D'Ambrosio. De vurig gewenste treffer kreeg Inter in de 79ste minuut alsnog. Op aangeven van Radja Nainggolan was het raak voor Martinez, die net twee minuten in het veld stond, en houdt Inter achtervolgers AS Roma, Lazio en AC Milan op afstand.

Het doelpunt van Internazionale:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen