Van Hanegem: "Maak Van Bronckhorst TD Feyenoord"

10 februari 2019, 08:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een interessante suggestie van Willem van Hanegem: hij stelt voor om Giovanni van Bronckhorst technisch directeur te maken van Feyenoord. De huidige (Martin van Geel) staat er slecht op bij de achterban en ligt zijn zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer daarom extra onder een vergrootglas.

Deze week haakte droomkandidaat Dick Advocaat af en moet Feyenoord op zoek naar een andere opvolger van Van Bronckhorst. Van Hanegem weet wel voor wie zijn club moet gaan en draagt ook meteen een nieuwe rol voor Gio aan. "Ik denk Henk ten Cate, Henk Fraser en ze moeten Van Bronckhorst technisch directeur maken", zegt De Kromme tegen RTV Rijnmond. Naast Ten Cate en Fraser noemt het clubicoon nog een naam voor de trainersvacature in De Kuip: "Cocu is ook een goede kandidaat."

De naam van Fraser valt al langere tijd in De Kuip. Voor hem is het een wens om ooit als trainer voor Feyenoord te werken. Momenteel staat hij aan het roer bij stadsgenoot Sparta. Ten Cate is trainer in de Verenigde Arabische Emiraten bij Al Wahda, Phillip Cocu zit sinds zijn vertrek bij Fenerbahçe nog altijd zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen