Koster hoopt dat Willem II leert: "Volgende stap zetten"

10 februari 2019, 12:01

Willem II was zeker niet de mindere partij tegen VVV-Venlo en kreeg de nodige kansen, maar ging toch met 2-1 onderuit. Trainer Adrie Koster baalt en stelt dat er veel meer in had gezeten.

"We waren de betere ploeg, maar dat moet je dan ook omzetten in winst. Dat moet onze volgende stap zijn. Als je beter voetbalt dan de tegenstander, moet je ook wedstrijden winnen", klinkt zijn analyse bij Omroep Brabant. "We zijn hier met vertrouwen naartoe gekomen, maar je weet dat het allemaal heel dicht bij elkaar ligt. Het kan alle kanten op, dat zie je ook in deze wedstrijd. Het heeft nog nooit zo dicht bij elkaar gezeten als nu het geval is. Dat geeft ook aan hoe moeilijk het is om wedstrijden te winnen", stelt Koster.

De enige Willem II-goal werd gemaakt door Daniel Crowley. Hij benutte een strafschop en vindt het 'ongelofelijk' dat zijn team niet won. "Het is een gebrek aan discipline. We moeten naar onszelf kijken, als team en als individu. We zijn niet minder dan VVV, ik denk dat ze dat zelf ook toegeven. Maar ze zijn slimmer en meer ervaren. Ze staan hoger, maar ik denk niet dat het een beter team is. We moeten samen blijven als team en geloven in onszelf. En dan zo hard mogelijk werken."

Willem II bezet de negende plaats, VVV is opgerukt naar plaats zes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen