De Mos komt superlatieven tekort om Ihattaren te beschrijven

10 februari 2019, 12:27

Een grote naam is hij nog niet, maar dat kan Mohammed Ihattaren zeker wel worden. De pas zestienjarige middenvelder heeft zijn debuut gemaakt voor PSV en kan spoedig zijn stempel gaan drukken. Dat verwacht Aad de Mos.

De analyticus is lovend over de zestienjarige middenvelder, die 25 minuten in de Eredivisie in zijn benen heeft. "Hij is echt van de buitencategorie…", zegt De Mos tegen de NOS. Volgens hem kan de aanvallende middenvelder een grote speler worden. "Hij is de baas over de bal en heeft een goed schot. Een balvirtuoos, een meester in de kleine ruimte met een hakbal of een steekpass. En hij heeft een mooie lengte."

"Hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten", aldus De Mos. "Ihattaren is verder dan Afellay op die leeftijd. Geraffineerder, mooier om te zien, sierlijker. Hij streelt de bal en ziet oplossingen die dodelijk zijn voor verdedigers. Een voetballer met de sleutel voor als het stilvalt in de aanval. Hij kan op elke positie voorin uit de voeten, maar ik vind hem het beste op de 10-positie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen