Spaanse titelstrijd stukje spannender door puntenverlies Barça

10 februari 2019, 23:51   Bijgewerkt: 27 januari 2021, 23:26

FC Barcelona heeft zondagavond voor de tweede wedstrijd op rij punten laten liggen in La Liga. Op bezoek bij Athletic Bilbao kwamen de Catalanen niet verder dan een 0-0 gelijkspel. Door de remise bedraagt het gat tussen Barcelona en Real Madrid nog maar zes punten. De Koninklijke wist zaterdag nog met 1-3 te winnen bij stadsgenoot Atlético Madrid.

Na de remise tegen Valencia (2-2) en het midweekse gelijkspel tegen Real Madrid in de Copa del Rey (1-1) hoopte men in Barcelona weer een keer te winnen. In Baskenland speelde Barça zondag echter voor de derde keer op rij gelijk. Lionel Messi keerde in Bilbao terug in de basis van Barcelona en ook de van een blessure herstelde Ousmane Dembélé kwam als invaller binnen de lijnen, maar de aanvallers konden hun ploeg niet voor puntenverlies behoeden.

De koploper mocht zelfs blij zijn dat het niet met een nederlaag terugkeerde naar de Catalaanse hoofdstad. Met enkele prachtige reddingen hield Marc-André ter Stegen zijn doel keer op keer schoon. Door de remise verliest Barcelona twee punten van de voorsprong op Real Madrid, dat nu vijf keer op rij heeft gewonnen in de Spaanse competitie.

Barcelona neemt het in de volgende speelronde op tegen Real Valladolid en begint daarna aan een zwaar schema met wedstrijden tegen Olympique Lyon (Champions League), Sevilla (competitie), Real Madrid (beker) en weer Real Madrid (competitie).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen