Huurling Paal staat open voor langer verblijf bij PEC Zwolle

11 februari 2019, 08:22

Kenneth Paal staat er voor open om langer te blijven bij PEC Zwolle. De linksachter wordt gehuurd van PSV, waarin een optie tot koop werd bedongen. Hoewel hij daarover nog niets hoorde, staat hij zelf wel open voor een langer verblijf. "Ik wil het liefst zo veel mogelijk wedstrijden spelen op het hoogste niveau. Dat kan in Zwolle."

Dat vertelt hij tegenover De Stentor. In Eindhoven bleef een echte doorbraak uit en in Overijssel heeft hij een basisplaats veroverd: tot dusver maakte hij zeventien optredens. "Ik heb bijna alles gespeeld en word steeds fitter en slimmer. De trainer brengt me meer in mijn eigen kracht", vindt Paal, over wie er uiterlijk op 1 april duidelijkheid moet zijn over de optie in zijn huurcontract.

Verder werd Paal nog gevraagd naar het verschil van PEC Zwolle voor en na de winterstop. "We durven meer te voetballen. Vorig jaar probeerden we dat ook wel, maar toen lukte het niet", denkt Paal. "Dit PEC Zwolle kan voor de play-offs gaan. Wie weet waar we kunnen eindigen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen