Eijer boos over geel Rodriguez, Diemers zegt 'sorry' na schwalbe

11 februari 2019, 08:52

Fortuna Sittard-trainer René Eijer kon na de overwinning op Excelsior niet lachen om zijn verdediger José Rodriguez. De Spanjaard is na het wegvallen van onder anderen Kaj Heerings en Wessel Dammers de vaste keuze achterin, maar pakte tegen de Rotterdammers bij een 4-1 voorsprong in de laatste minuut nog een oliedomme gele kaart. Daardoor is hij geschorst voor Heracles-uit, komende week.

"Hij moet gewoon weglopen. Je staat met 4-1 voor", vond Eijer, die zag dat collega-trainer Kevin Hofland ziedend was over de actie van Rodriguez, tegenover De Limburger. Wel zag de coach hoe Ruben Ramirez, die centraal achterin zijn basisdebuut maakte, sterk speelde. "Er staat wel een verdediger. Die geen risico's neemt. Die jongen heeft het echt goed gedaan."

Schwalbe Diemers

Aan de kant van Excelsior ging Thomas Oude Kotte op de bon, na een overtreding op Mark Diemers. De Fortuna-speler ging echter wel heel makkelijk naar de grond. "Ik heb het zelf niet zo ervaren, maar op de beelden ziet het er niet heel lekker uit", oordeelde Diemers tegenover VTBL over zijn actie. "Sorry voor de gele kaart. Uiteindelijk was dit niet de bedoeling om te matennaaien, dus excuses daarvoor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen