Bero weet het niet meer na verlies: "Zit er helemaal doorheen"

11 februari 2019, 09:22

Vitesse is hard op weg om het uitzicht op de topdrie en zelfs topvier compleet te verliezen. De Arnhemmers presteren ondermaats in 2019 en krijgen geregeld late doelpunten tegen. Dat gebeurde ook tegen FC Groningen (2-1). Middenvelder Matus Bero baalt.

De 23-jarige Slowaak is zwaar teleurgesteld vanwege het feit dat het steeds in de slotfase misgaat. "Ik zit er helemaal doorheen", zegt de middenvelder tegen De Gelderlander. "Niet te geloven. Weer een goal tegen in de laatste minuut. Weer geen tijd om dan de schade nog te repareren. En weer die immense teleurstelling. We krijgen wel tikken, zeg. Niet normaal."

De middenvelder heeft de vijfde plaats nog in handen, maar ziet ook AZ steeds verder weglopen. Bero geeft de hoop op een hoge eindnotering nog niet op. "We geven alles", zegt hij. "Ik vond ons voetbal in delen van de wedstrijd ook goed. Maar het is niet goed genoeg. Dan nog, ik ben ervan overtuigd dat wij de play-offs voor Europees voetbal gaan halen. We moeten onze kwaliteiten alleen beter benutten", zegt Bero, die absoluut niet wil praten over een eventueel ontslag van Leonid Slutsky. "Ik kan alleen zeggen dat we allemaal ons uiterste best doen. We balen nu ook verschrikkelijk van het verlies. We gaven niet veel weg, al creëerden we ook niet veel kansen. Dan valt die goal in de laatste minuut alsnog. Dat is heel erg zuur."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen