Hendrix koestert remise: "We hebben een punt gewonnen"

11 februari 2019, 10:35

Jorrit Hendrix leek met PSV in De Galgenwaard af te steven op de tweede verliespartij van het seizoen, maar stelde tegen FC Utrecht nog orde op zaken. De middenvelder is tevreden over het 2-2 gelijkspel en vindt dat zijn team goede zaken heeft gedaan.

"We hebben alsnog een punt gewonnen", luidt de conclusie van Hendrix bij het Eindhovens Dagblad. Hij kan wel leven met de uitslag, ondanks dat PSV in de tweede helft vrijwel steeds op de helft van Utrecht bivakkeerde. "We hadden ook nog de 2-3 kunnen maken. In de eerste helft hadden we het lastig en konden we er moeilijk doorheen komen en scoren zij uit de paar momenten die ze krijgen. Na rust hebben we het zelf wat breder gemaakt en kregen we veel meer controle over de wedstrijd."

De VAR speelde bij het duel een grote rol, zag ook Hendrix. Hij beseft dat het hulpmiddel het voetbal wel heeft veranderd. "Het is nu wel een beetje anders na een goal. Voordat je uitgebreid gaat juichen, kijk je vaak toch even naar de scheidsrechter of de VAR er nog iets van vindt. Dat is wel anders dan vroeger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen