Gepland beraad tussen Slutsky en Oyf krijgt 'ander karakter'

11 februari 2019, 12:15

Vitesse voert momenteel een overleg met clubeigenaar Valeri Oyf, commissaris Yevgeny Merkel en hoofdtrainer Leonid Slutsky. Hoewel het om een geplande meeting gaat, zijn de onderwerpen die worden besproken wel wat veranderd. De Gelderlander spreekt zelfs van een 'crisisberaad' bij de club uit Arnhem.

Dat er door de clubleiding gesproken zou worden met hoofdtrainer Slutsky, stond al langer op de rol, weet het dagblad. Daarom vlogen Oyf en Merkel dit weekend al naar Nederland, maar doordat er wederom werd verloren door Vitesse in de Eredivisie, krijgt het overleg een 'ander karakter'.

De laatste weken is het erg onrustig bij Vitesse. Hoofdtrainer Leonid Slutsky krijgt kritiek dat het spel te behoudend is en waar de resultaten nog lang in zijn voordeel spraken, zit het wat dat betreft de laatste weken erg tegen. Tegen Fortuna Sittard, sc Heerenveen en FC Groningen kreeg de ploeg een late tegentreffer met gevolgen om de oren. Daardoor bevindt de ploeg ondanks de vijfde plaats in de Eredivisie in een (kleine) crisis.

Lees ook:

Foor vindt dat Vitesse soms opportunistischer mag voetballen

- Van Hintum erkent 'verdedigend' Vitesse: "Het sprankelt niet"

- Linssen boos: "Voetballen al een hele tijd verschrikkelijk"

- Slutsky pareert kritiek: "Het is iedere keer wat anders"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen