Solskjaer ziet kansen en wil Ferguson-tijdperk in CL laten herleven

11 februari 2019, 19:05

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer heeft vertrouwen in het treffen met Paris Saint-Germain in het kader van de Champions League. De Noorse succescoach hoopt dat zijn ploeg niet bang is om te durven voetballen tegen de Parijzenaars.

Onder leiding van Solskjaer werden er in elf wedstrijden slechts twee punten verspeeld. De Scandinaviër is bezig aan een fantastische reeks en ziet kansen tegen PSG, dat onder meer Neymar moet missen wegens een blessure.

Solskjaer hoopt dat de tijden van manager Sir Alex Ferguson onder zijn leiding herleven. "In die tijd waren de trainers van de tegenpartij bang voor de passie en het tempo van Manchester United. Daar hoor ik ze nog vaak over. We speelden vol overtuiging op de aanval", blikt hij terug op die tijd, toen hij als speler furore maakte op Old Trafford.

Ook in het heden ziet de manager mogelijkheden, ook tegen een ploeg die met een straatlengte voorsprong koploper is in de Ligue 1. "Nu hebben we genoeg goede voetballers om dat opnieuw te doen. We hoeven voor niemand onder te doen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen