Hoopvolle Blind wil plezier zien terugkeren bij Ajax

11 februari 2019, 20:37

Daley Blind heeft ondanks de dramatische herstart van de competitie vertrouwen in het Champions League-duel tegen Real Madrid. De verdediger van Ajax is zich echter wel bewust van het feit dat het na de jaarwisseling niet draait bij de Amsterdammers.

Ajax verspeelde dure punten in eigen huis tegen SC Heerenveen (4-4), werd in zijn hemd gezet tijdens De Klassieker tegen Feyenoord (6-2) en verloor afgelopen weekend op onthutsende wijze met 1-0 van Heracles Almelo. Blind baalt van de slechte resultaten. "Het plezier moet terugkeren in de groep, hoe lastig dat nu ook lijkt. We moeten een eenheid vormen, dat is het medicijn om weer goed te gaan presteren. En we moeten vertrouwen in wat we kunnen", aldus de ervaren international in gesprek met Ajax TV.

Desalniettemin houdt Blind hoop op een goede afloop tegen de Spanjaarden, die volgens de verdediger wel tot de wereldtop behoren. "Het zal dus geen makkie worden. Maar ik denk wel dat wij een team hebben dat het elk team lastig kan maken. We zullen de kansen die we krijgen moeten afmaken en hopen dat we thuis een goed resultaat neer kunnen zetten, zodat we in de uitwedstrijd nog kunnen strijden om nog een ronde verder te gaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen