'Zivkovic staat voor overgang naar tweede niveau in China'

12 februari 2019, 08:24

Richairo Zivkovic lijkt ook bij KV Oostende alweer snel te vertrekken: de 22-jarige aanvaller, die al speelde voor FC Groningen, Willem II, FC Utrecht en Ajax, staat voor een overstap naar China. In de afgelopen transferwindow liep een overgang naar FC Sion nog stuk op de hoge eisen van zijn zaakwaarnemer.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Zij weten dat er inmiddels tóch een vertrek komt bij KV Oostende, waar hij de laatste twee duels al niet meer bij de selectie zat. Een tweede divisionist uit China heeft zo'n zes ton over voor de overbodig geraakte spits van de nummer veertien uit België. In totaal speelde hij een kleine zestig duels voor die club, waarin hij zestienmaal scoorde, vijf assists gaf en liefst negen gele kaarten pakte.

Om welke club het gaat, schrijft HLN niet. Oostende maakt een aardig verlies op Zivkovic: in 2017 werd er nog ruim een miljoen euro betaald aan Ajax. De Amsterdammers maakten ooit overigens 2,5 miljoen euro aan FC Groningen over voor de aanvaller en hebben op hem dus een nog groter verlies geleden. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen