Nieuwe samenwerking Rutten en fysiektrainer Schoenmaker

12 februari 2019, 10:31

Alessandro Schoenmaker (op archiefbeeld) versterkt de technische staf van Fred Rutten bij Anderlecht. De Braziliaanse fysiektrainer met een verleden bij onder andere FC Twente, Internazionale, Crystal Palace en VfL Wolfsburg neemt de taken over van de per direct vertrokken Gino Caen. Anderlecht meldt dat dinsdag via de officiële kanalen.

Schoenmaker gaat vanaf woensdag aan de slag. In zijn periode bij Internazionale en Crystal Palace zat Schoenmaker in de technische staf van Frank de Boer, en bij Twente werkte hij al eens met Fred Rutten.  "In deze fase van de competitie moeten we alles op alles zetten en dit doen we met specialisten in elk domein", licht technisch directeur Frank Arnesen toe op het clubkanaal van Anderlecht. "We zijn heel tevreden met de komst van Alessandro, die veel ervaring heeft op internationaal topniveau."

Anderlecht presteert ook onder Rutten niet goed. In zijn eerste vier wedstrijden boekte Rutten slechts één overwinning. De Belgische topclub staat dan ook teleurstellend zesde.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen