'Neres krijgt basisplaats tegen Real, Tadic in de spits'

13 februari 2019, 08:57   Bijgewerkt: 13 februari 2019, 09:37

David Neres krijgt woensdag tegen Real Madrid een basisplaats in het elftal van Ajax. Dat is zo goed als zeker, schrijft De Telegraaf. Dusan Tadic gaat zoals wel vaker deze Champions League spelen als valse spits. Hakim Ziyech bestrijkt de rechterkant.

Neres zit dit seizoen met regelmaat op de bank. Alleen de Champions League vormt voor de Braziliaan een uitzondering. Op de thuiswedstrijd tegen Benfica na, liet Erik ten Hag hem ieder groepsduel starten in de basis. Bij Eredivisie-duels geeft Ten Hag de voorkeur aan anderen. Na de deceptie tegen Heracles Almelo ging het veel over Neres. Hij bleef negentig minuten op de bank, terwijl Zakaria Labyad een invalbeurt kreeg.

De linkerkant van Ajax komt tegen Real Madrid vrij, omdat Tadic - in de Champions League goed voor vijf doelpunten - volgens de ochtendkrant gaat spelen in de spitspositie. De rest van de bekende opstelling van Ajax blijft zodoende intact.

Vermoedelijke opstelling: Onana; Mazrazoui, De Ligt, Blind, Tagliafico; Schöne, Van de Beek, De Jong; Ziyech, Tadic en Neres.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen