Jørgensen uit zijn onvrede over reserverol bij Feyenoord

14 februari 2019, 08:36

Nicolai Jørgensen uit zijn onvrede over zijn reserverol bij Feyenoord. Dat de spits de bank warm houdt, vindt hijzelf onterecht. "Ik denk niet dat ik het verdien om op de bank te zitten", zegt de Deen, die ondanks de mindere periode strijdvaardig blijft. 

"Wanneer ik speelde en fit was, heb ik het laten zien bij Feyenoord. Ik denk ook niet dat ik echt slecht was na de winterstop. Maar ik kan het niet veranderen", zegt Jørgensen in het Algemeen Dagblad. "Ik zal de trainer, die de beslissingen neemt, moeten bewijzen dat ik weer moet spelen."

Sinds de sensationele zege op Ajax (6-2) kiest Giovanni van Bronckhorst de laatste wedstrijden voor Jens Toornstra, wat ten koste gaat van de voormalig Eredivisie-topscorer. "Het is altijd de trainer die de beslissingen neemt. Hij weet dat ik wil spelen en dat ik niet blij ben als dat niet het geval is. Ik doe mijn best als ik mag invallen en ik geef alles voor het elftal. Maar het mag duidelijk zijn dat ik niet op de bank wil zitten."

Jørgensen ervaart nog maar eens hoe grillig de voetbalwereld is. Een jaar geleden wilde Newcastle United nog zeventien miljoen voor hem betalen, maar wimpelde Feyenoord de Engelsen af. "Ik moet vechten om terug te keren. Ik voel me fitter. En mijn invalbeurt tegen De Graafschap was goed, volgens mij. Ik had moeten scoren, maar dat is niet het belangrijkste. Ik stond waar ik moet staan als spits."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen