"Danjuma was wat Neymar is voor PSG of Salah voor Liverpool"

16 maart 2019, 13:33

Arnaut Danjuma Groeneveld moet zijn rentree blijven uitstellen. Club Brugge-trainer Ivan Leko hoopte aanvankelijk de aanvaller fit te hebben voor de confrontatie in de Europa League me Red Bull Salzburg. "In het beste geval is hij over enkele weken, eind februari beschikbaar", aldus Leko.

Eind oktober raakte Groeneveld geblesseerd in de oefeninterland van het Nederlands elftal tegen België. Sindsdien kwam hij vanwege de enkelblessure niet meer in actie. Een domper, want Danjuma verkeerde destijds in een blakende vorm. "In de eerste twee maanden was hij voor ons wat Neymar is voor PSG of Salah voor Liverpool", citeert Het Nieuwsblad Leko.

In de vijftien officiële duels die de tweevoudig Oranje-international speelde voor Club Brugge, maakte Danjuma vijf doelpunten en bereidde hij er vier voor. "Zijn goals en assists konden ons zeker helpen. Van de andere kant geeft zijn afwezigheid de kans aan andere spelers om zich te laten zien. PSG heeft ook zonder Neymar van Manchester United gewonnen. Net zoals wij zonder Danjuma al die goeie resultaten in de Champions League en tegen Standard en Gent hebben neergezet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen