Lammers gaat PSV niet sparen: "Ik hoop een goaltje te maken"

14 februari 2019, 12:45

Voor Sam Lammers staat zaterdagavond een bijzondere wedstrijd op het programma. De spits neemt het met sc Heerenveen op tegen PSV, de club die hem dit seizoen aan de Friese formatie verhuurt. Lammers weet dat de Eindhovenaren de punten in strijd om de landstitel goed kunnen gebruiken, maar de 21-jarige aanvaller zal zich niet vrijwillig naar de slachtbank laten leiden.

"Het wordt een moeilijke wedstrijd, ze staan niet voor niets bovenaan. Maar wij spelen thuis en ik hoop én denk dat we het ze heel moeilijk kunnen maken", aldus Lammers tegenover FOX Sports. "Het is een speciale wedstrijd voor mij, maar zaterdag zet ik dat aan de kant. Net als elke andere wedstrijd zal ik volle inzet tonen en ik hoop dat ik een goaltje kan maken."

Op huurbasis bij Heerenveen scoorde Lammers dit seizoen al negen keer in de Eredivisie, waaronder twee belangrijke doelpunten tegen PSV-concurrent Ajax (4-4). Aan het einde van het seizoen keert de jonge spits terug in Eindhoven, waar hij nog tot de zomer van 2021 onder contract staat.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen