'Mahi maakt na dit seizoen de overstap naar FC Zürich'

14 februari 2019, 20:46

Mimoun Mahi maakt na dit seizoen transfervrij de overstap naar FC Zürich. Dat betekent dat de aanvaller met een aflopend contract het seizoen afmaakt bij FC Groningen. Dat meldt het Dagblad van het Noorden. "We hebben steeds aangegeven dat we eventueel wilden meewerken aan een transactie, maar wel tegen bepaalde voorwaarden", zegt directeur Hans Nijland.

Mahi had de transfer graag gemaakt en kon rekenen op concrete belangstelling van het Amerikaanse Salt Lake en het Zwitserse Zürich. De tonnen die werden geboden vanuit Salt Lake vond Groningen te weinig, weet het DvhN. Het aanbod van de Zwitsers was zowel financieel als sportief aantrekkelijk voor Mahi, maar ook met Zürich kwam Groningen er niet uit.

Zürich stelde een deadline van donderdagmiddag 17.00 - in Zwitserland sluit de transferwindow donderdagnacht. "Op basis van sportieve en financiële aspecten hebben wij een grens bepaald", zegt Nijland tegen de regionale krant. "Letterlijk om vijf voor vijf is er nog contact geweest, maar we kwamen niet tot een akkoord. Daarna hebben wij de stekker eruit getrokken. Dat hebben we Mahi en zijn zaakwaarnemer laten weten. Alles heeft zijn prijs. Mahi is een belangrijke speler voor ons. Hij kan ook nog beslissend zijn in het resterende deel van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen