Leko en Vormer steunen Amrabat: "Complete middenvelder"

15 februari 2019, 08:49

Sofyan Amrabat werd donderdagavond na een helft gewisseld bij Club Brugge tegen Red Bull Salzburg in de Europa League: de oud-Feyenoorder stond vanwege nood centraal achterin opgesteld. "Hij is eigenlijk een middenvelder, maar we wilden met meer risico spelen en een betere balcirculatie hebben", liet trainer Ivan Leko weten over diens rol.

"Hij is een complete middenvelder, waar hij in de toekomst ook weer gaat spelen", aldus Leko over Amrabat, die na een helft werd gewisseld. Toch vond aanvoerder Ruud Vormer dat zijn ploeggenoot weinig te verwijten valt. "Hij kan het zeker wel, centraal achterin spelen", aldus de captain van Club Brugge.

"Hij was nu iets minder, maar we moeten hem ook meer helpen. Als we de bal continu in de voeten vragen, is dat moeilijk voor hem. We hadden meer in de diepte moeten blijven", vond Vormer, die zag dat Club Brugge in de tweede helft een 0-1 achterstand nog omzette in een 2-1 zege. Coach Leko: "Dat is heel knap, in de competitie zitten we in een mindere periode. Maar ditmaal was het heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen