Van den Brom zet Seuntjens in de spits en vraagt focus en geduld

15 februari 2019, 14:41

John van den Brom heeft tegen VVV-Venlo weer een basisplaats ingeruimd voor Mats Seuntjens. De aanvaller viel tegen FC Emmen uit met een hersenschudding en werd goed vervangen door Björn Johnsen, toch moet de Noorse spits weer op de bank beginnen. Verder verwacht de oefenmeester een moeilijk karwei tegen de Limburgers.

"VVV speelt vanuit een erg gesloten organisatie. Het is heel lastig om daar doorheen te spelen, terwijl ze ondertussen zelf loeren op een snelle uitbraak", legt Van den Brom op de clubsite de moeilijkheidsgraad uit. "Mijn ploeg heeft vertrouwen en weet wat er tegen VVV gevraagd wordt: focus, concentratie en geduld."

Als ze dat doen, dan kan er veel bij de Alkmaarders: in 2019 won de ploeg alle duels en kreeg het nog geen enkel tegendoelpunt. "Ik ben niet bang dat we gaan zweven nu het zo goed draait", liet de coach desondanks weten. "Deze ploeg is zo ver dat ze elkaar corrigeren. Iedereen is ook bereid om elkaar te helpen. Dit is echt een team dat goed staat en weet waar het mee bezig is."

Derde plaats

Met de vierde plaats in de Eredivisie staat AZ in principe waar het wil volgens de doelstelling. Toch blijft de derde plek - die momenteel wordt bezet door Feyenoord - ook in beeld. "Afgelopen weekend zijn we weer uitgelopen op Vitesse en FC Utrecht, ploegen die onder ons staan en op ons jagen. Net zoals wij op nummer drie Feyenoord jagen. Want als wij plek drie in het vizier hebben, moeten we daar zeker voor gaan", vindt Van den Brom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen