Koster tevreden over spel: "Volgende stap is beloning met punten"

15 februari 2019, 15:35

Willem II kent - net als opponent Vitesse - nog geen geweldig kalenderjaar, de laatste twee duels werd er verloren van FC Groningen en VVV-Venlo door de Tilburgers. Toch is trainer Adrie Koster positief. "Qua voetbal hebben we het in die wedstrijden goed gedaan", vindt de oefenmeester.

Hoewel Willem II zeker meer dan de twee nederlagen verdiende te krijgen, stond het tweemaal met lege handen. "Voorin hebben we onze kansen onbenut gelaten en achterin wat steekjes laten vallen. In onze ontwikkeling is de volgende stap dan ook dat we ons voor dat spel met punten moeten gaan belonen", legt Koster uit.

Opponent Vitesse behaalde nog geen enkele overwinning in 2019, terwijl Willem II de eerste twee duels van het kalenderjaar wel won. "Daarom verwacht ik een gretig en gemotiveerd Vitesse. Beide ploegen gaan voor de overwinning, dus ik verwacht een interessante pot", aldus de coach, die geen beroep kan doen op de niet fitte Fernando Lewis en Donis Avdijaj. Karim Coulibaly zit nog niet in de selectie en Diego Palacios heeft rust gekregen na zijn interlands met Ecuador Onder 20 jaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen