Advocaat kiest tegen De Graafschap voor Kramer in de spits

15 februari 2019, 16:49

Net als vorige week tegen PSV krijgt Michiel Kramer ook zondag het vertrouwen van Dick Advocaat. De coach van FC Utrecht gaat ook zondag de voorkeur geven aan de Nederlander boven Jean-Christophe Bahebeck.

Dat heeft de oefenmeester vrijdag laten weten aan het Algemeen Dagblad. De Franse spits wordt steeds fitter, maar staat dus niet in de basis. "Die oogt in elk geval steeds fitter en dat vind ik wel belangrijk", zegt Advocaat. "Maar voor een trainer is zijn situatie ook een probleem, je wil graag op spelers rekenen. Dan zie je hem deze week trainen en dan zie je dat 'ie ontzettend veel mogelijkheden heeft. Maar je moet niet gek opkijken als dat morgen weer anders is."

Volgens Advocaat staat de Fransman te popelen om te spelen. "We speelden deze week vier partijtjes, waarvan hij er van de medische staf twee mocht meedoen. Dat hadden we hem niet verteld. Na twee partijen zeiden we: nu stoppen. Nou, dan is 'ie woest. Dan gaat hij met bidons gooien, althans, dat probeerde hij. Dat soort dingen. Hij wil heel graag en dat is wel belangrijk, maar het moet ook voor een langere periode zijn. Ik zit hier nu vier, vijf maanden en ik weet het nog steeds niet precies met hem. Als je ziet hoe vaak hij geblesseerd is of niet aanwezig. Ontzettend veel. Ook dat is een reden waarom we Kramer gehaald hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen