Gisteren gemist: ADO verslaat PEC, Bayern knokt zich terug

16 februari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 15 februari.

ADO Den Haag maakt einde aan ongeslagen status Jaap Stam

ADO Den Haag heeft vrijdag een zwaarbevochten 1-0 zege geboekt op PEC Zwolle. Met een zondagsschot maakte Giovanni Troupée het enige doelpunt van de wedstrijd. De equipe van Jaap Stam drong ook na een rode kaart van Younes Namli ADO achteruit, maar de Hagenaren verdedigden goed en bezorgden PEC de eerste nederlaag na de winterstop.

Ronaldo en Dybala geven signaal af bij zege Juventus

Juventus heeft vrijdagavond een simpele 3-0 zege op Frosinone geboekt. Cristiano Ronaldo en Paulo Dybala gaven de zege op de degradatiekandidaat extra kleur door nogmaals te bevestigen graag samen te willen spelen. Zij scoorden beiden en gaven bij het juichen een duidelijk signaal af.

Bayern komt razendsnel eigen doelpunt te boven

Bayern München heeft met de nodige pijn en moeite drie punten overgehouden aan het uitduel met FC Augsburg. De Duitse grootmacht kwam tot twee keer toe op achterstand, maar wist door doelpunten van Kingsley Coman en David Alba alsnog de wedstrijd naar zich toe te trekken: 2-3. Bayern nadert Borussia Dortmund door de zege tot twee punten. De koploper komt zaterdagavond in actie tegen FC Nürnberg.

Go Ahead en Den Bosch bezorgen FC Twente topavond

Go Ahead Eagles en FC Den Bosch hebben de rode loper voor FC Twente op weg naar het kampioenschap in de Eerste Divisie vrijdagavond een stukje verder uitgerold. De Deventenaren verspeelden in een knotsgekke wedstrijd een paar ruime marges en kwamen uiteindelijk niet verder dan 4-4 tegen NEC. Den Bosch liep zich stuk op de beloften van Jong AZ. Bij een zege op Jong PSV kan Twente maandag de voorsprong aan kop nog verder uitbouwen.

Officieel: Mahi in de zomer transfervrij naar Zwitsers FC Zürich

Mimoun Mahi vertrekt komende zomer definitief bij FC Groningen en gaat aan de slag bij FC Zürich. De Zwitserse club heeft vrijdag de komst van de 24-jarige aanvaller wereldkundig gemaakt. Mahi tekent in Zürich een contract voor drie seizoenen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen