Bayern München in de zorgen na nieuwe blessure Coman

16 februari 2019, 09:37   Bijgewerkt: 16 februari 2019, 11:35

Bayern München maakt zich zorgen over een nieuwe blessure van Kingsley Coman. De 22-jarige linksbuiten (op archiefbeeld) kwam niet zonder kleerscheuren uit het gewonnen competitieduel van vrijdag met FC Augsburg (2-3), waarin de Fransman twee keer scoorde. Het gaat opnieuw om de linker enkel die Coman al vaker parten speelde.

Voor Bayern is het te hopen dat het meevalt, omdat het Champions League-tweeluik met Liverpool voor de deur staat. Coman ondergaat zaterdag verdere testen om de ernst te beoordelen. "Volgens de artsen ziet het er op dit moment niet goed uit", zei trainer Niko Kovac tegen Eurosport. Op de persconferentie na afloop toonde Kovac zich iets optimistischer. "Ik hoop dat hij dinsdag beschikbaar is."

In de afgelopen twaalf maanden kende Coman vaker problemen met dezelfde enkel. Vorig seizoen moest de aanvaller onder het mes. Dat kostte hem het WK in Rusland. Op de eerste speeldag van het huidige Bundesliga-seizoen sloeg het noodlot opnieuw toe. Hij scheurde zijn enkelband, wat hem drie maanden buitenspel zette.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen