Scorende Locadia helpt Brighton verder in FA Cup

16 februari 2019, 15:40   Bijgewerkt: 16 februari 2019, 16:13

Mede dankzij Jürgen Locadia (op archiefbeeld) behoort Brighton & Hove Albion tot de laatste acht van de FA Cup. De oud-PSV'er scoorde zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Derby County (2-1), waar zijn voormalige ploeggenoot Florian Jozefzoon een kwartier meespeelde. Locadia moest ook een domper verwerken: vlak voor het einde verliet hij geblesseerd het veld. 

Op slag van rust verdubbelde Locadia de voorsprong. Hij scoorde vanuit de rebound van een schot op de paal door Yves Bissouma, die zijn doelpoging inleidde met een panna. Een kwartier eerder opende Anthony Knockaert de score voor The Seagulls, waar Alireza Jahanbakhsh de hele wedstrijd meespeelde.

De goal van Locadia:

Het werd in de slotfase nog billenknijpen voor Brighton. Na de invalbeurt van Jozefzoon scoorde een andere invaller de aansluitingstreffer. Oudgediende Ashley Cole (38) zorgde voor een aantal spannende minuten, echter bleef het daarbij voor het elftal van Frank Lampard en staat Brighton in de volgende ronde van het Engelse bekertoernooi.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen