Vlap heeft respect voor PSV: "Niet voor niets bovenaan"

16 februari 2019, 15:44

Voor sc Heerenveen is het zaak om zo snel mogelijk weg te komen van de zorgelijke vijftiende plaats. De Friezen krijgen zaterdagavond die kans, maar moeten dan wel zien af te rekenen met PSV. Michel Vlap beseft dat het een pittige klus zal worden.

PSV staat bovenaan, maar Heerenveen kan wel hoop putten uit het feit dat de Eindhovenaren al twee uitduels niet meer zegevierden. Tegen FC Emmen en FC Utrecht werd gelijkgespeeld. "Het blijft natuurlijk een goed elftal", zegt Vlap op de clubwebsite. "Ze zullen er juist op gebrand zijn om van ons te winnen. Aan de andere kant: het kan dus wel", beseft hij.

De middenvelder staat dit seizoen al op tien treffers en hoopt ook vanavond te scoren. Gemakkelijk zal dat niet worden, weet hij. "Ze staan niet voor niets bovenaan, maar mogelijkheden liggen er altijd en overal. Ik denk dat wij de kwaliteiten in huis hebben het ze heel moeilijk te maken. We moeten compact spelen en met z'n allen proberen de deur achterin dicht te houden. Samen verdedigen en samen aanvallen. Hopelijk kunnen we zo minimaal een punt pakken. Dat dat lastig wordt, lijkt me duidelijk, maar we gaan er vol voor."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen