Vormer gekust door trainer Leko: "Ik kan heel goed met de coach"

18 februari 2019, 11:25   Bijgewerkt: 18 februari 2019, 11:30

Ruud Vormer kan goed door een deur met Club Brugge-trainer Ivan Leko, zo bevestigt de middenvelder zelf. Vormer reageerde twee weken geleden furieus op een wissel, zondag kreeg hij een kus van Leko voor zijn doelpunt tegen RC Genk (3-1). "De media maakt het altijd weer groter dan het is", zegt Vormer, die het beslissende doelpunt voor zijn rekening nam.

"Ik kan heel goed met Leko. Ik was het alleen niet eens met zijn wissel. Dat toon ik niet op de goeie manier. Ik kan heel goed met de coach", vervolgt Vormer bij Sporza. "Laten we dat dus snel vergeten." Vormer zocht bij zijn doelpunt bewust Leko op. "Ja. En ook omdat ik een slokje wilde drinken", knipoogde de viervoudig Oranje-international.

Vormer maakte zondag direct na de aansluitingstreffer van Genk de 3-1 en voorkwam hij een spannende slotfase. Op aangeven van Krepin Diatta tikte de oud-Feyenoorder binnen. "Het was een fantastische actie van Diatta. En dan moet je gokken wanneer de bal daar komt", aldus Vormer, wiens doelpuntenteller in de competitie nu op vier staat.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen