Liverpool mist geschorste Van Dijk tegen Bayern: "Groot gemis"

18 februari 2019, 14:21   Bijgewerkt: 19 februari 2019, 16:17

Virgil van Dijk ontbreekt dinsdagavond bij Liverpool in de Champions League tegen Bayern München. Hoewel trainer Jürgen Klopp en aanvoerder Jordan Henderson enorm balen van diens afwezigheid, maar denken ze wel het te kunnen opvangen. "We hebben genoeg kwaliteit om het op te vangen", denkt de coach.

Dat neemt niet weg dat het een groot gemis is. "Hij heeft het hele seizoen gespeeld, hij is heel belangrijk voor het team. Het is een groot gemis", denkt Henderson op de clubsite. Door zijn afwezigheid, kan het moeilijk worden denkt Klopp. "Bayern was zes keer op rij kampioen van Duitsland en haalt de laatste jaren altijd de kwartfinale, halve finale of zelfs de finale van de Champions League."

De coach kent Der Rekordmeister als geen ander uit zijn tijd bij Borussia Dortmund. "Ze hadden dit seizoen een kleine dip toen Borussia net heel sterk was. Dat is de reden waarom ze achterstaan", denkt Klopp. "Ze zijn wel van stijl veranderd de laatste jaren. Pep Guardiola en Jupp Heynckes deden het anders dan Niko Kovac. Daar moeten wij ons op aanpassen."

Niet alleen Van Dijk is afwezig, ook Joe Gomez en Dejan Lovren zijn vermoedelijk niet aanwezig. Fabinho start daarom mogelijk in de achterhoede bij The Reds.

Lees ook: Bayern München zonder Boateng en Robben naar Liverpool

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen