Sarri niet bang voor ontslag na volgende tegenvaller

18 februari 2019, 23:39

Maurizio Sarri maakt zich ook na de uitschakeling in de FA Cup geen zorgen om zijn positie. Dat heeft de Italiaanse trainer van Chelsea op de persconferentie na de 0-2 nederlaag tegen Manchester United laten weten. De Londense club presteert in het nieuwe jaar ondermaats en Sarri is bij de fans van Chelsea de kop van Jut.

Chelsea won in 2019 slechts twee van de zes competitiewedstrijden en ging zowel tegen AFC Bournemouth (4-0) als Manchester City (6-0) keihard onderuit. De Londenaren plaatsten zich weliswaar ten koste van Tottenham Hotspur voor de finale van de League Cup, maar dat is voor de supporters van de Engelse grootmacht slechts een pleister op de wonde.

Tegen Manchester United liet het publiek op Stamford Bridge duidelijk merken Sarri zat te zijn. Dat doet de Italiaan weinig. "Ik maak me zorgen om de resultaten, niet om de fans", pareert Sarri de kritiek. De Italiaan vreest ook niet voor zijn baan. "Toen ik in de tweede divisie van Italië coach was maakte ik me zorgen. Nu niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen