Brama herinnert zich wijsheid McClaren en juicht niet te vroeg

18 februari 2019, 23:57

FC Twente zette maandagavond de volgende stap richting een terugkeer naar de Eredivisie. De Tukkers wonnen met 0-2 van Jong PSV en staan nu acht punten los van de concurrentie. Wout Brama beseft dat Twente er nu goed voor staat, maar rekent zich nog niet rijk.

"Er zijn nog dertien wedstrijden te spelen en 39 punten te verdelen", begint hij tegenover RTV Oost. "Een oud-trainer (Steve McClaren, red.) zei ooit: You don't win anything in February. En in maart zei hij: You don't win anything in March. Daar moeten we ons maar aan vast houden. Maar als we elke wedstrijd echt ingaan om te winnen, dan kunnen we een heel eind komen."

Twente kreeg maandag in Eindhoven een beetje hulp van scheidsrechter Sander van der Eijk, die verzuimde Jong PSV een strafschop te geven. Michael Maria leek binnen het strafschopgebied te worden neergehaald, maar de arbiter oordeelde anders. "Voor mijn gevoel was de overtreding er binnen. Ik twijfelde wel, dus ik keek meteen naar de scheids en hij zei: hij begon dáár met vasthouden, dus legde hij de bal erbuiten. Ik zei maar niks, want volgens mij gaat het erom waar hij hem loslaat. Ik heb de scheidsrechter maar groot gelijk gegeven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen