Spoorboekje: Promes in actie in EL, CL-voetbal en tops en flops

20 februari 2019, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 20 februari.

Nieuws

Verjaardag Willem van Hanegem

Willem van Hanegem wordt 75 jaar oud. Een van de beste voetballers die ons land heeft mogen kennen wordt al heel de week door verschillende media in het zonnetje gezet. Ongetwijfeld volgt er vandaag meer. FCUpdate.nl wenst De Kromme alvast een fijne verjaardag toe!

Specials

Tops en flops

Wat een enerverende avond in de Champions League had moeten worden, liep toch een beetje uit op een teleurstelling. Olympique Lyon - FC Barcelona en Liverpool - Bayern München werden wedstrijden zonder treffers. Wie blonken er uit tijdens de derde avond knock-outwedstrijden in het miljardenbal? En welke topspelers zakten er door het ijs? FCUpdate.nl zet de tops en flops op een rijtje.

Wedstrijden

Sevilla - Lazio (18.00 uur)

Op deze woensdag staan er twee Champions League-krakers op het programma, maar wordt er ook gevoetbald in de Europa League. Bij Sevila - Lazio wordt de aftrap om 18.00 uur verricht. Dit duel is een dag naar voren gehaald omdat op donderdag Real Betis Sevilla tegen Stade Rennes speelt. De autoriteiten wilden niet twee belangrijke wedstrijden in een stad op dezelfde avond laten spelen. Het Sevilla van Quincy Promes gaat het duel met een goed gevoel in, aangezien de uitwedstrijd vorige week met 0-1 gewonnen werd.

Atlético Madrid - Juventus (21.00 uur)

Drie keer op rij won Cristiano Ronaldo de Champions League met Real Madrid en ook dit seizoen wil hij beslag leggen op het prestigieuze toernooi. De eerste horde die hij met Juventus moet nemen in de knock-out-fase is geen gemakkelijke. Atlético Madrid pakte liefst dertien punten in een lastige groep met onder meer Borussia Dortmund en is in eigen stadion lastig te verslaan. Juventus verloor in de groepsfase al twee keer en is dus niet altijd onaantastbaar.

Schalke 04 - Manchester City (21.00 uur)

In eigen land draait het net als vorig seizoen niet goed bij Schalke 04. De ploeg uit Gelsenkirchen staat slechts veertiende in de Bundesliga en won niet één van de laatste vier competitieduels. Toch slaagde het team van Domenico Tedesco erin om de volgende ronde te halen. Het werd tweede in een makkelijke groep met FC Porto, Lokomotiv Moskou en Galatasaray, maar moet nu aan de bak. Manchester City is nauwelijk te stoppen en geldt als de grote favoriet voor dit Champions League-tweeluik.

Voetbal op tv

18.00 uur: Sevilla - Lazio, FOX Sports 4, live verslag van het Europa League-duel

19.30 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

21.00 uur: Atlético Madrid - Juventus, Veronica, live verslag van het Champions League-duel

21.00 uur: Schalke 04 - Manchester City, Ziggo Sport, live verslag van het Champions League-duel

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen