Griezmann hoopt op bereiken CL-finale in eigen stadion

19 februari 2019, 19:07

Antoine Griezmann wil koste wat kost de eindstrijd van de Champions League halen. Volgens de Franse steraanvaller van Atlético Madrid is het feit dat de finale in het eigen Wanda Metropolitano gespeeld wordt, een extra motivatie.

Dat beweert de doelpuntenmachine van de Madrilenen in een interview op de website van de UEFA. "Een thuisfinale zou voor iedereen die iets met Atlético heeft een feest betekenen. Maar de route ernaartoe is heel zwaar."

De achtste finale is namelijk al een affiche van formaat. Het in eigen land ongenaakbare Juventus is de tegenstander van de Spanjaarden voor een plek bij de laatste acht.

Griezmann hoopt dat er na twee verloren finales (2014 en 2016) eindelijk eens gewonnen kan worden. De ervaring van de ploeg moet de doorslag geven, vindt hij. "'We hebben spelers die al in de finales van de Champions League en Europa League zijn uitgekomen. Enkelen wonnen zelfs het WK."

Tegen de Italianen wordt morgen om 21.00 uur afgetrapt. Dat doet het in het eigen Metropolitano. En wie weet doet het dat op 1 juni, als de finale gespeeld wordt, wederom.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen