Lozano had gesprek met Van Bommel en wil niets weten van dip

19 februari 2019, 19:54

Hirving Lozano wil niets weten van een vormdip. De Mexicaanse PSV'er valt sinds de winterstop tegen en werd door zijn coach Mark van Bommel tegen SC Heerenveen (2-2) al na een helft gewisseld. Hij zegt echter nog altijd gelukkig te zijn in Eindhoven.

In gesprek met de NOS geeft de buitenspeler zijn visie op de laatste weken. Hij wijst naar de cijfers als er gesuggereerd wordt dat er sprake is van een vormdip. "Dit seizoen scoor ik meer dan vorig jaar. Ik geniet nog steeds van PSV. De ene keer lukt het wel, de andere keer niet. Dat overkomt elke speler."

Met dertien doelpunten en nog een hoop wedstrijden te gaan lijkt Lozano ondanks zijn mindere weken op weg om het doelpuntentotaal van vorig seizoen (17 goals) te verbreken. Desondanks is er kritiek op de 23-jarige. Zijn coach haalde hem de laatste twee duels vroegtijdig naar de kant. Ook na afloop was Van Bommel niet te spreken over de Mexicaan.

Lozano is van mening dat hij teveel taken meekrijgt op het veld, al geeft hij toe dat hij de 'opdrachten niet erg vindt.' Na het duel met Heerenveen ging Lozano in gesprek met Van Bommel. "De trainer vertelde dat ik niet op mijn best was, en dat hij me daarom wisselde. Ik moet gewoon zo goed mogelijk uitvoeren wat ze van mij vragen."

Zondag staat de topper tegen PSV op de agenda. Vormcrisis of niet, Lozano lijkt vooralsnog zeker van een plek op de vleugels.

Lees ook: Westerhof adviseert gesprek met Lozano: "Doet vaak wonderen"

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen